Asbestsanering Södertälje

08:a Riv & Röj AB – asbestsanering Södertälje

Vi jobbar utifrån kundens behov

Varmt välkomna till 08:a Riv & Röj AB, ett familjeföretag för alla i Södertälje med omnejd som behöver hjälp med asbestsanering. Vi är certifierade inom asbestsanering vilket är en klar fördel när det handlar om rivning där asbest är inblandat. Här finns det drygt 20 års erfarenhet inom asbestsanering och över ett decenniums erfarenhet gällande rivning. Vårt mål är att leverera en tjänst som motsvarar kundens förväntningar och behov.

Om oss

Det är i dagsläget far och son som driver 08:a Riv & Röj AB. I takt med företagets expansion så är målet att ta in mer personal.

Vårt arbetssätt präglas av noggrannhet, att vi jobbar på ett städat och säkert sätt som är till nytta och till glädje för alla inblandade.

Små & stora uppdrag

Av oss kan alla få hjälp oavsett om det är ett omfattande arbete eller ett som är mindre.

Alltid nöjda kunder

100 procent nöjda kunder, alltid, det är vårt mål. Vi är nöjda först när kunden är 100 procent nöjd!

Asbestsanering Södertälje

Vad vi erbjuder för tjänster

Vårt tjänsteutbud är för alla i Södertälje eller någonstans i dess omnejd som behöver hjälp med bland annat asbestsanering. Allt arbete präglas av noggrannhet och kvalitet, alltför att varje enskild kund ska bli helt och fullt ut nöjd.

Rivningsarbeten

Av oss kan ni få hjälp med stora som små rivningsarbeten. Det kan handla om att riva ner ett kök, badrum eller kanske till och med en hel byggnad, för att ge plats till någonting annat. I samband med rivning blir det en del avfall som måste tas omhand och sorteras på rätt sätt, och även det är vi behjälpliga med.

Asbestsanering

Vi erbjuder professionell asbestsanering. I dag är asbest är ett material som är förbudet att använda men historiskt har använts i ganska stor omfattning. Därför kan det finnas asbest i äldre byggnader och villor. När dessa hus byggs om eller rivs är det ett krav att asbesten tas omhand, och det gör vi utifrån konstens alla regler.

Betonggolvslipning

Att slipa betonggolv är en process som tar lite tid, men som ger dig ett snyggt och hållbart golv. De kan bli lika vackra som ett äkta stengolv. Betong är det perfekta golvmaterialet då det är mycket hållbart och slitstarkt och går att slipa till hög elegans.

Kontakta oss

Om ni har några frågor eller funderingar så kan ni kontakta oss på följande sätt:

08:a Riv & Röj AB

KLARABERGSVIADUKTEN 84, BOX 566, 111 64 Stockholm

073-398 89 49

08arivrojab@gmail.com

Asbestsanering Södertälje

08:a Riv & Röj AB är ett företag för alla som behöver hjälp med asbestsanering i Södertälje.

Asbestsanering Södertälje